Производители :

Климатизери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Основни карактеристики � Енергетска класа на ладење: A++ .....

0

Основни карактеристики � � � Енергетска класа на ладење:.....

0

Енергетска класа на ладење: A++ Функционалности: timer.....

Инвертер клима уред Hyundai AC180 ECO M - 5.2 kW

32.990ден Без данок: 32.990ден
0

Основни карактеристики: � � Јачина на звук при работа во стандардни у.....

Инвертер клима уред PANASONIC E12QKE CU - 4kW

52.000ден Без данок: 52.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет на ладењe [kW] 4 .....

Инвертер клима уред PANASONIC E15QKEW - 5.3kW

65.000ден Без данок: 65.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет на ладење [кW] 4,2 .....

0

Основни карактеристики � Функционалности: Ј.....

0

Основни карактеристики � Еколошки плин: R410A Функции: .....

0

Основни карактеристики � Капацитет на греење [kW]: 3,81 .....