Производители :

Климатизери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Основни карактеристики � Функционалности: Ј.....

0

Основни карактеристики � Еколошки плин: R410A Функции: .....

0

Основни карактеристики � Капацитет на греење [kW]: 3,81 .....

0

Основни карактеристики � EER koeficijent: 0 Функционално.....

0

Основни карактеристики � Капацитет на ладење [kW]: 5,28 .....

Касетен клима уред VIVAX COOL, ACP-12CC35AERI - 3.5 kW

43.000ден Без данок: 43.000ден
0

Основни карактеристики � Капацитет на ладење [W]: 3520.....

Клима уред инвертер KYATO K12-ION++S - 3.5 kW

22.000ден Без данок: 22.000ден
0

  Капацитет на ладење 12000 BTU (3.51 kW) Капацитет на греење 12000 BTU (3.51 kW) Енергетска кл.....

Клима уред инвертер PANASONIC CS/CU-Z12SKE

59.700ден Без данок: 59.700ден
0

ТИП НА КЛИМАТИЗЕРОТ: ИНВЕРТЕРГОЛЕМИНА НА ПРОСТОРИJА ЗА ЛАДЕЊЕ/ГРЕЕЊЕ:31m2 (80m3) /29 m2 (75m3)КАПАЦИ.....

0

Основни карактеристики � Функционалности: самодијагностика на грешки.....

0

Основни карактеристики � Капацитет на ладење [kW]: 3,5 П.....

Поден сплит систем VIVAX COOL ACP-12CT35AERI - 3.8 kW

41.000ден Без данок: 41.000ден
0

Основни карактеристики � Функционалности: .....

0

Основни карактеристики � SEER коефициент: 6.5 SCOP коефи.....

0

Основни карактеристики � Енергетска класа на греење: A Ј.....

0

Основни карактеристики: Капацитет на ладење [kW]: 7030 EER коефициент.....

0

Основни карактеристики: � Енергетска класа на ладење: .....

0

Основни карактеристики: � Енергетска класа на ладење: .....