Производители :

Климатизери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Основни карактеристики   Капацитет на греење [kW]: 2,93 .....

0

Основни карактеристики   Еколошки плин: R32 Енергетска к.....

0

Основни карактеристики Енергетска класа на греење: A+ Функционалности.....

0

Основни карактеристики   Еколошки плин: R32 Енергетска к.....

0

Основни карактеристики Функционалности: soft start, sleep mode, самодијагностика .....

0

Основни карактеристики SCOP коефициент: 4.0 Енергетска класа на греењ.....

0

Спецификации Еколошки плин: R410A Предвидено оптоварување при греење:.....

Инвертер клима уред ACP-12CH35AERI - 3.81 kW WHITE

27.990ден Без данок: 27.990ден
0

Основни карактеристики � Капацитет на греење [kW]: 3,81 .....

0

Основни карактеристики � Капацитет на ладење [kW]: 3517 .....

0

Основни карактеристики   Функционалности: Ј.....

0

Основни карактеристики   Еколошки плин: R32 Функции: .....

Sale Инвертер клима уред Vivax Cool ACP-12CH35AERI - 3.81 kW R Дизајн GOLD Quick View
0

Основни карактеристики � Капацитет на греење [kW]: 3,81 .....

0

Основни карактеристики   EER koeficijent: 0 Функционално.....

0

Основни карактеристики   Капацитет на ладење [kW]: 5,28 .....