Производители :

Климатизери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Основни карактеристики   Функционалности: Memory функција, Anti cool.....

Sale  WiFi модул VIVAX COOL AEVI-AERI Quick View

WiFi модул VIVAX COOL AEVI-AERI

1.600ден 1.200ден Без данок: 1.200ден
0

Компатибилни за сите серии од 2016 и 2017 година Повторно на залиха кон почетокот на месец Февр.....

Sale WiFi модул  VIVAX COOL AEHI-AECI Quick View

WiFi модул VIVAX COOL AEHI-AECI

4.000ден 3.400ден Без данок: 3.400ден
0

Спецификација � Еколошки плин R410A � � Фун.....

0

Основни карактеристики   Капацитет на греење [kW]: 2,93 .....

0

Основни карактеристики   Еколошки плин: R32 Енергетска к.....

0

Основни карактеристики Енергетска класа на греење: A+ Функционалности.....

0

Основни карактеристики   Еколошки плин: R32 Енергетска к.....

0

Основни карактеристики Функционалности: soft start, sleep mode, самодијагностика .....

0

Основни карактеристики SCOP коефициент: 4.0 Енергетска класа на греењ.....

0

Спецификации Еколошки плин: R410A Функционалности: самодијагности.....

0

Спецификации Еколошки плин: R410A Предвидено оптоварување при греење:.....

0

Основни карактеристики Еколошки плин: R410A Енергетска класа на греењ.....

0

Основни карактеристики � Капацитет на ладење [kW]: 3517 .....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет на ладење [кВ] 3,4 .....

Инвертер клима уред Panasonic Z35TKEW CS+Z35TKE CU

54.000ден Без данок: 54.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет на ладење [кВ] 3,5 .....

Инвертер клима уред Panasonic Z42TKEW CS+Z42TKE CU

70.000ден Без данок: 70.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет на ладењe [кВ] 4,2 .....

Инвертер клима уред Panasonic Z50TKEW CS+Z50TKE CU

85.000ден Без данок: 85.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет на ладење [кВ] 5 .....

0

Основни карактеристики � Капацитет на ладење [kW]: 3517 .....

Инвертер клима уред VIVAX ACP-12CH35AEXI 3.8 KW

21.990ден Без данок: 21.990ден
0

Максимален капацитет на ладење: 4162.00 W, Максимален капацитет на греење: 4220.00 W Просечна моќно.....

Sale Инвертер клима уред Vivax Cool ACP-09CH25AEQI R32- 2.93 kW Q Дизајн Quick View

Инвертер клима уред Vivax Cool ACP-09CH25AEQI R32- 2.93 kW Q Дизајн

19.990ден 18.990ден Без данок: 18.990ден
0

Основни карактеристики � Капацитет на лад.....

Sale Инвертер клима уред Vivax Cool ACP-09CH25AERI - 2.93 kW R Дизајн Quick View

Инвертер клима уред Vivax Cool ACP-09CH25AERI - 2.93 kW R Дизајн

25.990ден 23.990ден Без данок: 23.990ден
0

Основни карактеристики � Еколошки плин: R32 Функции: .....