Производители :

Апарат за обарување на јајца

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Апарат за варење јајца SEVERIN 3050

1.399ден Без данок: 1.399ден
0

Пластично куќиште 400 W Безбедносен отвор Не леплива подлога Држач за јајца од 1-6 јајца .....

Апарат за варење јајца SEVERIN 3051

1.469ден Без данок: 1.469ден
0

Моќност 400 W Пластично куќиште Нелеплива обложена плоча Држач за јајца (1-6 јајца) Звучен сигна.....