Производители :

Бојлери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Бојлер FABBIGO 80L

4.750ден Без данок: 4.750ден
0

Модел: 80 lit fabb Волумен: 80L Kазан: челичен лим-емајлиран Монтажа: Вертикална Греач: 2 kw Те.....

Бојлер GORENJE TEG 10 О Високомонтажен

3.400ден Без данок: 3.400ден
0

Модел: TEG 10 О Тип: Високомонтажен Волумен: 10Л Нето тежина: 4кг Греач:2000 KW Потрошувачка(kW.....

Бојлер GORENJE TEG 10 О Нискомонтажен

3.400ден Без данок: 3.400ден
0

Модел: TEG 10 U Тип: Ниско монтажен Волумен: 10Л Нето тежина: 4кг Греач:2000 KW Потрошувачка(kW.....

Бојлер Gorenje TEG 5 О Високомонтажно

2.990ден Без данок: 2.990ден
0

Модел: TEG 5 О Тип: Високо монтажен Волумен: 5Л Димензии: 390х256х213 Нето тежина: 3,5кг Греач:.....

Бојлер GORENJE TG 50 N

5.999ден Без данок: 5.999ден
0

Модел: TG 50 N Волумен: 50Л Нето тежина: 21кг Греач:2000 KW Потрошувачка(kWh/24h): 1.32 Димензи.....

Бојлер GORENJE TG 80 N 80L

6.320ден Без данок: 6.320ден
0

Модел: TG 80 N Волумен: 80L Нето тежина: 27kg Грејач:2000 KW Потрошувачка(kWh/24h): 1,85 Дименз.....

0

Модел: TGR 50 N Волумен: 50Л Надворешен термостат Нето тежина: 21кг Греjач:2000 KW Потрошувачка.....

Бојлер ДОМ ПАНЧЕВО 80L

10.350ден Без данок: 10.350ден
0

Бојлер дом 80 литри Вертикален Капацитет: 80L Греач 2000W Иноксен казан .....

0

Модел: EWH-10VRU Капацитет: 10L Моќност на греачот: 2000W Вид: Емајлиран челик, сигурносен .....