Latest Blogs

Размислувате да поставите аспиратор во вашата кујна? Еве ви одговори на сите прашања...
31 Jan / 2018

Размислувате да поставите аспиратор во вашата кујна? Еве ви одговори на сите прашања...

Comment: 0

Без разлика дали веќе имате поставено и користите аспиратор или планирате да вградите еден во вашата кујна, сигурно имате прашања на кои сеуште не сте нашле одговор. Во прилог на овој текст, ќе се обидеме да ви дадеме одговор на сите ваши прашања. Да почнеме...

Што да им подарите на љубителите на гаџети?
04 Jan / 2018

Што да им подарите на љубителите на гаџети?

Comment: 0

Сите имаме по некој во друштвото или меѓу роднините кој обожава гаџети и е „најтежок“ за одбирање подарок. За овие новогодишни празници ви подготвивме водич што ќе ви помогне да одберете подарок за овие гаџет фрикови.

Греење со клима уред – инвертер
04 Jan / 2018

Греење со клима уред – инвертер

Comment: 0

Во последниот период особено е многу популарно за греење да се користи клима уредот. Сигурно веднаш си помислувате дека никогаш не би можеле во студените зимски денови, да се загреете со него, зошто не би можеле да ја постигнат бараната температура. Но доколку размислите за инвертерот, тогаш сликата е многу поразлична, бидејќи режимот на работа оди од -15 до -18 C степени. Денеска ќе зборуваме зошто загревањето со помош на клима уреди е најекономичниот и најприменет начин за загревање во зимските денови.

Прикажани 1 - 3 продукти од 3 (1 Страни)