Производители :

Фенови

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX HOME фен за коса HD-1206 F

650ден Без данок: 650ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 1200 преклопна рачка ,2 брзини, закачалка, заштита од прегр.....

VIVAX HOME фен за коса HD-2003ID

999ден Без данок: 999ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 2000 Останато 2 брзини 3 температури дифузер јонизатор зашт.....

Патен фен ADLER AD 2222

559ден Без данок: 559ден
0

Моќност: 1200 W; 2 контролни брзини; Модерен дизајн; Рачка на склопување; Кука за закачување .....

Патен фен ADLER AD 223 - Син

559ден Без данок: 559ден
0

Моќност: 1300 W; 2 контролни брзини; Модерен дизајн; Рачка на склопување; Мала бучавост .....

Фен ADLER AD 2224

1.169ден Без данок: 1.169ден
0

Моќност: 2200W� Независна контрола на температурата и протокот на воздух; 2 контролни брзини; 3 т.....

Фен ADLER AD 2218

849ден Без данок: 849ден
0

Моќност: 1500 W; 2 контролни брзини; 3 температурни нивоа; Копче за ладен воздух; Насочу.....

Фен SEVERIN 0112

1.990ден Без данок: 1.990ден
0

Моќност: 1900W; 3 температурни подесувања; 2 брзини; Дифузер;Концентратор;Јонска функција; .....

Фен SEVERIN 0140

1.299ден Без данок: 1.299ден
0

Моќност: 1900W2 Температурни подесувања: до 2 брзини Ладен воздушен систем: овозможува да се испра.....

Патен фен Adler AD 2223

759ден Без данок: 759ден
0

Моќ 1600 W 2 подесувања за брзини Функција за ладно дување Модерен дизајн Преклопна рачка Кук.....

Патен фен ADLER AD 223 - Розев

559ден Без данок: 559ден
0

Моќност: 1300 W; 2 контролни брзини; Модерен дизајн; Рачка на склопување; Мала бучавост .....

Фен Adler AD 2219

599ден Без данок: 599ден
0

Моќност: 1250 W; 2 контролни брзини; 3 температурни нивоа; Копче за ладен воздух; Насочувач; Ку.....

Фен Adler AD 2221

849ден Без данок: 849ден
0

Моќност: 1600 W� Функција за ладен воздух 2 температури 2 подесувања за брзина Модерен дизајн П.....

Фен Adler AD 2225

1.069ден Без данок: 1.069ден
0

Моќност: 1200 W; 2 контролни брзини; 2 температурни нивоа; Модерен дизајн; Гумирана рачка на скл.....

Фен Max HD 3290

499ден Без данок: 499ден
0

Мoќнoст: 1200W Темпераурни нивоа: 2 Можност за преклопување на рачката Кука за закачување Гаранц.....

Фен Max HD 3306

599ден Без данок: 599ден
0

Мoќнoст: 1600W Темпераурни нивоа: 2 Копче за ладен воздух Кука за закачување Гаранција 1 година .....

Фен Severin 0156

949ден Без данок: 949ден
0

Моќност:1200 W 2 брзини и топлински поставувања Заштита од прегревање Јамка за закачување Можнос.....

Фен Severin 0163

759ден Без данок: 759ден
0

Моќност:1200 W 2 брзини и топлински поставувања Заштита од прегревање Јамка за закачување Боја: .....

Фен Severin 0174

1.099ден Без данок: 1.099ден
0

Моќност: 2000W 2 температурни подесувања 2 брзини Ладен воздушен систем: овозможува да се поправи.....