Производители :

Телевизори и видео

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Спецификација Основни карактеристики Димензиии на платното [цм] 188x205.....

Дискови BR TRX 25GB 4X PRINTABLE CAKE 10

600ден Без данок: 600ден
0

Блу реј дисковите нудат и до пет пати поголем капацитет за снимање на податоци, отк.....

Кабел-конектор CC MSI USB 2.0 A-B AM – BM

230ден Без данок: 230ден
0

Спецификација� � Основни карактеристики Должина [м] 5 Вид.....

Телевизор ARIELLI 32'' D7XD

10.490ден Без данок: 10.490ден
0

Големина на екран: 32" (81cm) Тип на екранот LED Формати:� Видео: MKV, AVI, MP4, WMV, MOV, XviD .....

Телевизор ARIELLI 32'' DN6T2 Smart Android LED

12.990ден Без данок: 12.990ден
0

Големина на екран: 32" (81cm) Smart TV Тип на екранот LED Формати:  Видео: MKV, AVI, MP4, WMV, M.....

Телевизор ELECTRA 32 '' ЕТ-32HD17S READY LED SMART TV

11.500ден Без данок: 11.500ден
0

Eкран: 32'' ( 81cm )� HD READY LED SMART TV� Резолуција: 1366 х 768p Tјунер: DVB-C-T2 Вградено W.....

Телевизор LED ELECTRA ET-32HD17-T

9.690ден Без данок: 9.690ден
0

Екран: 32" (81cm) Mодел:ET-32HD17-T HD Ready� Резолуција:(1366x768)� 100 Hz PMI� Tјунер: DVB-T/.....

Телевизор LED Electra ET-32HD17S - T2 Smart

10.990ден Без данок: 10.990ден
0

Eкран: 32'' ( 81cm )  HD READY LED SMART TV  Резолуција: 1366 х 768p Tјунер: DVB-C-T2 Вградено W.....

Телевизор LED Electra ET-40FHD17

14.490ден Без данок: 14.490ден
0

Екран: 40" (102cm) Mодел:ET-40FHD17 FULL HD LED TV  Резолуција:(1920x1080)  100 Hz PMI  Tјунер:.....

Телевизор LED ELECTRA ET-40FHD17S SMART

16.490ден Без данок: 16.490ден
0

Екран: 40" (102cm) Mодел:ET-40FHD17S SMART FULL HD SMART LED TV� Резолуција:(1920x1080)� 100 Hz .....

Телевизор LED Electra ET-42FHD17

17.990ден Без данок: 17.990ден
0

Екран: 42" (105cm) Mодел:ET-42FHD17 FULL HD LED TV� Резолуција:(1920x1080)� 100 Hz PMI� Tјунер:.....

Телевизор VIVAX IMAGO LED 55'' TV-55UD95SM ULTRA HD 4K

35.999ден Без данок: 35.999ден
0

LED SMART TV Резолуција: 3840x2160 55'' / 140 cm HDMI: 3 Headphone: 1 USB: 2 WI-Fi, USB снимањ.....

0

Спецификација Основни карактеристики Дијагонала 24'' / 60 cm .....

0

Основни карактеристики Дијагонала 32" - 80 cm Компресија MPEG.....

0

Спецификација Основни карактеристики Дијагонала 43" / 109 cm .....

0

Спецификација Основни карактеристики Дијагонала 49" / 124 cm .....

0

Спецификација Основни карактеристики Број на утикачи 5 Тип .....