Производители :

Радио

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Аудио микро систем Vivax CD-103W

3.199ден Без данок: 3.199ден
0

Аудио Микро систем: Радио / CD / Bluetooth / USB репродуктор; MP3; PLL FM со 30 мемории AUX in; USBi.....

0

Звучници 2 х�3 W Пренослив радио касетофон со опција и за CD, MP3, USB плеер со далечински управува.....

0

Звучници 2 х 3 W Пренослив радио касетофон со опција и за CD, MP3, USB плеер со далечински управува.....

0

Звучници 2 х 3 W Пренослив радио касетофон со опција и за CD, MP3, SD Card, USB плеер со далечински.....

Радио VIVAX VOX Вluetooth BT-001W

1.999ден Без данок: 1.999ден
0

Спецификација Основни карактеристики Звучници [В] 2 x 3 Останати карактерис.....

Радио VIVAX VOX Вluetooth BT-001B

1.999ден Без данок: 1.999ден
0

Спецификација Основни карактеристики Звучници [W] 2 x 3 Останати карактерис.....