Производители :

Монитори

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
Sale Монитор 19" AOC E970SWN Quick View

Монитор 19" AOC E970SWN

5.890ден 3.990ден Без данок: 3.990ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 18,5'' Формат на екран 16:9 .....

Sale Монитор 20" AOC E2070SWN Quick View

Монитор 20" AOC E2070SWN

6.100ден 4.290ден Без данок: 4.290ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 19,5'' Формат на екран 16:9 .....

Монитор 22'' AOC E2270SWHN VGA HDMI

5.500ден Без данок: 5.500ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 21,5" Формат на екран 16:9 .....

Sale Монитор 22'' AOC E2280SWN Quick View

Монитор 22'' AOC E2280SWN

6.400ден 4.990ден Без данок: 4.990ден
0

Спецификација Основни карактеристики Дијагонала 21,5" Форма.....

Sale Монитор 22'' AOC i2276VWM Quick View

Монитор 22'' AOC i2276VWM

7.590ден 6.390ден Без данок: 6.390ден
0

Спецификација Основни карактеристики Дијагонала 21,5" Форма.....

Монитор 23'' AOC I2381FH

8.790ден Без данок: 8.790ден
0

Овој производ има гаранција од 36 месеци! Спецификација� Основни карактеристики .....

Sale Монитор 23,6'' AOC M2470SWH Quick View

Монитор 23,6'' AOC M2470SWH

7.390ден 6.190ден Без данок: 6.190ден
0

Гаранција на производот од 36 месеци и бесплатна испорака! Спецификација Основни каракте.....

Монитор 24 AOC G2460VQ6

9.590ден Без данок: 9.590ден
0

Спецификација Основни карактеристики Дијагонала 24" Формат .....

Sale Монитор 24'' AOC I2481FXH Quick View

Монитор 24'' AOC I2481FXH

9.890ден 8.990ден Без данок: 8.990ден
0

Спецификација Основни карактеристики Дијагонала 23,8" Форма.....

Sale Монитор 24" AOC AG241QX Quick View

Монитор 24" AOC AG241QX

21.990ден 18.990ден Без данок: 18.990ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 23,8" Формат на екран 16:9 .....

Монитор 27'' AOC AG271QX

28.000ден Без данок: 28.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Дијагонала 27" Формат .....

Монитор 27'' AOC I2781FH

12.990ден Без данок: 12.990ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 27" Формат на екран 16:9 .....

Монитор AOC G2460PF 24''

15.990ден Без данок: 15.990ден
0

Спецификација  Основни карактеристики Дијагонала 24" Формат.....

Монитор FUJITSU B22W-6 LED - 22"

6.710ден Без данок: 6.710ден
0

Димензии (WxDxH) 20 in x 7.1 in x 14.6 in Тип на екран LED-backlit LCD monitor.....

Монитор HP 27W, 1JJ98AA #ABB 27''

8.790ден Без данок: 8.790ден
0

Дијагонала и формат: 27" Макс. Резолуција: 1920x1080 Осветленост [cd/m2]: 250 Контраст: 41,667 В.....

Монитор HP EliteDisplay E243, 1FH47AA 24''

11.300ден Без данок: 11.300ден
0

Спецификација Основни карактеристики Дијагонала 24" Формат .....

Монитор HP OMEN, Z7Y57AA 25''

14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Дијагонала и формат: 25" Макс. Резолуција: 1920x1080 Осветленост [cd/m2]: 350 Контраст: 1000:1 st.....

Монитор HP P240va, N3H14AA 24''

9.290ден Без данок: 9.290ден
0

Дијагонала и формат: 24" Макс. Резолуција: 1920x1080 Осветленост [cd/m2]: 250 Контраст: 41,667 В.....

Монитор HP P240va, N3H14AA 24''

8.900ден Без данок: 8.900ден
0

Спецификација Основни карактеристики Дијагонала 24" Формат .....

Sale Монитор HP ProDisplay P223a 21.5'' Quick View

Монитор HP ProDisplay P223a 21.5''

7.990ден 6.790ден Без данок: 6.790ден
0

Дијагонала и формат: 21,5" Макс. Резолуција: 1920x1080 Осветленост [cd/m2]: 250 Контраст: 125,000.....

Монитор HP ProDisplay P232, K7X31AA 23''

7.790ден Без данок: 7.790ден
0

Дијагонала и формат: 23" Макс. Резолуција: 1920x1080 Осветленост [cd/m2]: 250 Контраст: 41,667 В.....