Производители :

Машини за перење и сушење на алишта

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Машина за перење Gorenje W72X2

15.990ден Без данок: 15.990ден
0

Управување � � Сервисна дијагностика � � Заклучување - заштита од деца (CDP) � � Регулација на .....

Машина за перење Gorenje W 7223

20.990ден Без данок: 20.990ден
0

Управување Сервисна дијагностика Заклучување - заштита од деца (CDP) Регулација на температурата .....

Машина за перење Gorenje W 8503

19.990ден Без данок: 19.990ден
0

Тип на дисплејот:ЛЕД дисплеј Сервисна дијагностика Заклучување - заштита од деца (CDP) Звучен сиг.....

Машина за перење Gorenje W62Y2/S

14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Управување � � Сервисна дијагностика � � Заклучување - заштита на деца (CDP) � � Регулација на .....

Машина за перење Gorenje W7423

20.990ден Без данок: 20.990ден
0

Gorenje W 7423 Машина за перење алишта Бела боја ЛЕД дисплеј 7кг 1200 вртежи Електронски прогр.....

Машина за перење VOX WM 552

10.990ден Без данок: 10.990ден
0

Електронска контрола Енергетска клaса: А+ Класа на перење: А Број на вртежи на центрифугата: 500 .....

0

Управување Електричен Сервисна дијагностика Персонализирани подесувања на сите програми Програми.....

Машина за перење Bosch WAN28260BY

29.590ден Без данок: 29.590ден
0

WAN28260BY e seria 4 Перална А+++ /-10% -VarioPerfect Вртежи 1400 Капацитет 1-8 кг. Волумен на ба.....

Машина за перење Gorenje W 6101 S

14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Енергетска класа: A+ Боја: Бела Капацитет за перење: 1-6 kg Колекторски мотор Иновативен облик н.....

Машина за перење GORENJE W 7203

19.790ден Без данок: 19.790ден
0

Управување Сервисна дијагностика Заклучување - заштита на деца (CDP) Регулација на температурата .....

Машина за перење GORENJE W 7723

19.990ден Без данок: 19.990ден
0

Енергетска класа: A+++ Боја: Бела Капацитет за перење: 1-7 kg Колекторски мотор SensoCare Инова.....

Машина за перење GORENJE W 7723 I

21.400ден Без данок: 21.400ден
0

Енергетска класа: A+++(-10%) Боја: Бела Капацитет за перење: 1-7 kg Inverter PowerDrive SensoCar.....

Машина за перење GORENJE W 8723 I

24.490ден Без данок: 24.490ден
0

Енергетска класа: A+++(-10%) - троши 40% помалку енергија од машините со А енергетска класа Боја: Б.....

Машина за перење VOX WM 1062

13.190ден Без данок: 13.190ден
0

Капацитет: 6 kg Број на вртежи на центрифугата: 1000 r/min Енергетска класа/класа на перење: A++ .....

Машина за перење VOX WM 1072 Y

13.990ден Без данок: 13.990ден
0

Капацитет: 8 kg Број на вртежи на центрифугата: 1000rpm Енергетска класа/класа на перење A+++ Бро.....

Машина за перење Vox WM 1082 Y

15.990ден Без данок: 15.990ден
0

Капацитет: 8 kg Број на вртежи на центрифугата: 1000rpm Енергетска класа/класа на перење A+++ Бро.....

Sale Машина за перење VOX WM 6061 Quick View

Машина за перење VOX WM 6061

12.990ден 11.990ден Без данок: 11.990ден
0

Капацитет: 6 kg Број на вртежи на центрифугата: 600 r/min Енергетска класа/класа на перење: A++ З.....

Машина за перење VOX WM 8062

12.990ден Без данок: 12.990ден
0

Капацитет: 6 kg Број на вртежи на центрифугата: 800 r/min Енергетска класа/класа на перење: A++ З.....

Машина за перење алишта Bosch WAN24261BY

26.990ден Без данок: 26.990ден
0

Електронски програматор Капацитет на перењето: 1-7кг Број на вртежи на центрифугата: 1200 Запремн.....

Машина за перење и сушење VOX WD 14864

28.990ден Без данок: 28.990ден
0

Капацитет 8 kg Број на вртежи на центрифугата 1400 r/min Енергетска класа/класа на перење A/A Б.....

0

Тип на дисплејот: Електричен ЛЕД дисплеј Сервисна дијагностика Заклучување - заштита од деца (CD.....