Производители :

Фрижидери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Фрижидер ELECTRA 020ELE033 EF6ODM / WH - Mini

5.990ден Без данок: 5.990ден
0

Вкупен капацитет: 45л Капацитет на фрижидерот: 43Л Енергетска класа: А+ Димензии: 47×45×49cm .....

Sale Фрижидер VOX KS 1100 Quick View

Фрижидер VOX KS 1100

8.490ден 7.490ден Без данок: 7.490ден
0

Фрижидер со комора Автоматско одмрзнување Енергетска класа: А+ Бруто зафатнина: 92 литри Нето за.....

Фрижидер GORENJE RF 4141 ANW

13.990ден Без данок: 13.990ден
0

Енергетска класа: A+ Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата Боја: Бела боја Климатска кл.....

Фрижидер GORENJE RF 6275 W

16.900ден Без данок: 16.900ден
0

Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm Отвoрање на врата: Лево/десно отворање .....

Фрижидер GORENJE RK 6191 AW

20.700ден Без данок: 20.700ден
0

Комбиниран фрижидер со фиоки Линија:Essential линија Категорија на разладувачки апарат: Комбинир.....

Фрижидер GORENJE RK 6191 АX

22.700ден Без данок: 22.700ден
0

Комбиниран фрижидер со фиоки Линија:Essential линија Категорија на разладувачки апарат: Комбинир.....

Фрижидер VOX KG 2500 S

11.990ден Без данок: 11.990ден
0

Тип фрижидер: само одмрзнувачки фрижидер со комора Енергетска класа A+ Капацитет : 187/40 l Димен.....

Фрижидер VOX KG 2550

10.990ден Без данок: 10.990ден
0

Тип фрижидер комбиниран фрижидер со горна комора Енергетска класа A+ Капацитет (бруто/нето) 216/21.....

Фрижидер Vox KG 2600 SILVER

14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Фрижидер со замрзнувач Енергетска класа: А+ Бруто зафатнина 238 литри Нето зафатнина 227 литри (1.....

Фрижидер VOX KG 2600-Црн

13.390ден Без данок: 13.390ден
0

Фрижидер со замрзнувач Енергетска класа: А+ Бруто зафатнина 238 литри Нето зафатнина 227 литри (1.....

Фрижидер VOX KK 3200

15.490ден Без данок: 15.490ден
0

Фрижидер со замрзнувач Енергетска класа: А+ Нето зафатнина 239 литри (172 литри капацитет на фрижи.....

Фрижидер Vox KK 3250 S

15.990ден Без данок: 15.990ден
0

Енергетска класa: A+ Капацитет (бруто/нето): 251/235 Капацитет нето: 172/63 Антибактериска заштит.....

Sale Фрижидер Vox KK 3300 Quick View

Фрижидер Vox KK 3300

17.490ден 14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Енергетска класа: A+ Капацитет бруто: фрижидер/замрзнувач 186/84 Капацитет фрижидер нето: 184 Кап.....

Фрижидер VOX KK 3501

18.490ден Без данок: 18.490ден
0

Енергетска класа А + Капацитет:318 Бруто капацитет 228l Нето капацитет 90l Висина 185 см Дименз.....

Фрижидер VOX KK 3501 S

19.490ден Без данок: 19.490ден
0

Енергетска класа А + Капацитет:318 Бруто капацитет 228l Нето капацитет 90l Висина 185 см Дименз.....

Фрижидер Vox KK 3600

17.490ден Без данок: 17.490ден
0

Енергетска класа: A+ Капацитет: фрижидер/замрзнувач: 235/113 Капацитет фрижидер нето: 230 Капацит.....

Фрижидер Vox KS 1200, бел, без комора

7.490ден Без данок: 7.490ден
0

Тип фрижидер: cамо одмрзнувачки фрижидер Енергетска класа: A+ Капацитет (бруто/нето): 100/82 l Ка.....

Фрижидер Vox KS 2800 S

12.990ден Без данок: 12.990ден
0

Тип фрижидер: cамо одмрзнувачки фрижидер Енергетска класа: A Капацитет (бруто/нето): 250l Анти-ба.....

Фрижидер VOX KS 2800W

11.990ден Без данок: 11.990ден
0

Тип фрижидер: cамо одмрзнувачки фрижидер Енергетска класа: A Капацитет (бруто/нето): 250l Анти-ба.....

Sale Фрижидер Vox NF 3730 бел Quick View

Фрижидер Vox NF 3730 бел

21.490ден 19.990ден Без данок: 19.990ден
0

Енергетска класа: A+ No Frost Капацитет фрижидер нето: 230 Капацитет замрзнувач нето: 94 Aнтибак.....

Фрижидер Vox NF 465

24.990ден Без данок: 24.990ден
0

Тип фрижидер: NO FROSТ  Енергетска класа: A+ Капацитет: (бруто/нето) 478/432 l Волумен: 335/97 l .....