Производители :

Климатизери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Инвертер клима уред PANASONIC RE12QKE CU - 4.25 kW

43.990ден Без данок: 43.990ден
0

Основни карактеристики: Капацитет на ладење [кВ] 3,5 Капацитет на греење [кВ] 4,25 Еколошки плин .....

0

Капацитет на ладење 2600W Капацитет на ладење2100W Разлaден медиум R410A Класа на енергетск.....

0

Капацитет на ладење 3500W Капацитет на греење2900W Разладен медиум R410A Класа на енергетск.....

WiFi модул VIVAX COOL AEVI-AERI

1.300ден Без данок: 1.300ден
0

Компатибилни за сите серии од 2016 и 2017 година Повторно на залиха кон почетокот на месец Февр.....

0

Основни карактеристики: Јачина на звук при работа во стандардни услови (VJ) [dB]: .....

0

Основни карактеристики � Функционалности: T.....

WiFi модул VIVAX COOL AEHI-AECI

3.700ден Без данок: 3.700ден
0

Спецификација � Еколошки плин R410A � � Фун.....

0

Основни карактеристики � Капацитет на греење [kW]: 2,93 .....

0

Основни карактеристики � Еколошки плин: R32 Енергетска к.....

0

Основни карактеристики Енергетска класа на греење: A+ Функционалности.....

0

Основни карактеристики � Еколошки плин: R32 Енергетска к.....

0

Основни карактеристики Функционалности: soft start, sleep mode, самодијагностика .....

0

Основни карактеристики SCOP коефициент: 4.0 Енергетска класа на греењ.....

0

Спецификации Еколошки плин: R410A Предвидено оптоварување при греење:.....

0

Основни карактеристики Еколошки плин: R410A Енергетска класа на греењ.....

0

Основни карактеристики � Капацитет на ладење [kW]: 3520 .....

Инвертер клима уред ACP-12CH35AERI - 3.81 kW WHITE

27.999ден Без данок: 27.999ден
0

Основни карактеристики � Капацитет на греење [kW]: 3,81 .....

Инвертер клима уред Hyundai AC180 ECO M - 5.2 kW

32.990ден Без данок: 32.990ден
0

Основни карактеристики: � � Јачина на звук при работа во стандардни у.....

Инвертер клима уред PANASONIC E12QKE CU - 4kW

52.000ден Без данок: 52.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет на ладењe [kW] 4 .....

Инвертер клима уред PANASONIC E15QKEW - 5.3kW

65.000ден Без данок: 65.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет на ладење [кW] 4,2 .....

0

Основни карактеристики � Капацитет на ладење [kW]: 3520 .....