Производители :

Греалки

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Греалка калорифер VIVAX HOME FH-2050

799ден Без данок: 799ден
0

Основни карактеристики Вид калорифер Моќност [W] 2000 Останато два степени на сила: 1000/20.....

Калорифер CROWN CFX- 266 BL

749ден Без данок: 749ден
0

Моќност: 2000W 2 степени на затоплување: 1000/2000W Терморегулатор: 1� Заштита од прегревање� Ин.....

Конвекторска греалка Vivax CH-2004

1.399ден Без данок: 1.399ден
0

Моќност 2000 W � Променлив термостат 3 степени на моќ: 750/1250/2000W Заштита од прегревањe.....

Ѕидна керамичка греалка Vivax WMH-2000

1.999ден Без данок: 1.999ден
0

Основни карактеристики � Вид: керамичка греалка .....

Калорифер MAX KF 580 Црн

639ден Без данок: 639ден
0

Моќност: 2000W 2 нивоа на моќност: 1000W/ 2000W Ладен воздух Прилагодлив термостат Заштита од пр.....

Калорифер MAX KF 590 Бел

599ден Без данок: 599ден
0

Моќност: 2000W 2 нивоа на моќност: 1000W/ 2000W Ладен воздух Прилагодлив термостат Заштита од пр.....

Калорифер VIVAX HOME FH-2070

850ден Без данок: 850ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид Калорифер Моќност .....

Калорифер VIVAX HOME FH-2080

850ден Без данок: 850ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид калорифер Моќност .....

Кварцна греалка LEOV KG1/A

1.490ден Без данок: 1.490ден
0

Модел: KG1 Димензии/мм: 710/650/110 Тежина/кг: 6.0 Пакување/мм: 710/650/110 Моќност/kW: 2600 (W).....

Кварцна греалка LEOV KG2

1.290ден Без данок: 1.290ден
0

Модел: KG2 Димензии/мм: 710/650/110 Тежина/кг: 7.5 Пакување/мм: 710/650/110 Моќност/kW: 2600 (W).....

Кварцна греалка SAMDAN 3010

1.900ден Без данок: 1.900ден
0

Моќност:2400W Греачи: 4х600W Сигурносен прекинувач Вентилатор Овлажнувач .....

Кварцна греалка Vivax QH-1201

999ден Без данок: 999ден
0

Oсновни карактеристики � Вид: халогена греалка Моќност [.....

Маслен радијатор VIVAX HOME OH-112503F

2.999ден Без данок: 2.999ден
0

Основни карактеристики Вид маслен радијатор Моќност [В] 2500 .....

Маслен радијатор VIVAX HOME OH-133003F

3.399ден Без данок: 3.399ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид маслен радијатор М.....

Панелна греалка VIVAX HOME PH-2500

2.399ден Без данок: 2.399ден
0

Основни карактеристики Вид конвекторска греалка Моќност [W] 2.....