Производители :

Камини

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Камин Аlfa plam РУСТИКАЛ

24.890ден Без данок: 24.890ден
0

Основни карактеристики Tип Аfa plam Рустикал Моќност��[KW] 11 пречник на димоводен отвор [mm] 120 во.....

Печка на дрва Blist B1

8.290ден Без данок: 8.290ден
0

Трајно жаречки камин Моќност: 8KW Димензии на ложиште во мм 390х260х390 Димензии на каминот во мм.....

Печка на дрва Blist BR со рерна

13.490ден Без данок: 13.490ден
0

Трајна печка на жар Димензии: 500x450x1000 мм Нето тежина: 98 кг Тежина на глинени тули: 38 кг Т.....

Печка на дрва Blist Жар Беж

10.490ден Без данок: 10.490ден
0

Трајно жаречки камин Моќност: 7-8 KW Лиена врата и плотна Димензии на каминот во мм: 400х470х930 .....

Печка на дрва Blist Оган ЛМ

8.690ден Без данок: 8.690ден
0

Трајно жаречки камин Челична врата и плоча Моќност 8-9 кв Тежина 55 кг Димензии на каминот 450 х.....

Печка на дрва Blist Оган “Ф“

10.690ден Без данок: 10.690ден
0

Лимена  врата;  Гусана плотна;  Моќност: 8-9kW;  Нето тежина: 64кг;  Димензии:450x490x1030мм .....