Производители :

АУДИО ОПРЕМА

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Bluetooth звучник MSI PULSE

884ден Без данок: 884ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 3W Однос сигнал/шум [dB] 76 Фреквенциски распон 90Hz-20KHz Ка.....

Аудио микро систем Vivax CD-103W

3.199ден Без данок: 3.199ден
0

Аудио Микро систем: Радио / CD / Bluetooth / USB репродуктор; MP3; PLL FM со 30 мемории AUX in; USBi.....

Звучник MSI COSMO Bluetooth

870ден Без данок: 870ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќ [В] 3 W Однос сигнал/шум [дб] -8.....

Караоке звучник VIVAX VOX BS-300

7.999ден Без данок: 7.999ден
0

Карактеристики на производот: - Моќност 60 W RMS Аудио излез (20 cm бас звучник (30 W) + 2 x 7,6 cm.....

Компјутерски слушалки MSI GODZILLA PRO gaming

1.220ден Без данок: 1.220ден
0

Спецификација Основни карактеристики Фрекфенциски распон 20Hz-20kHz Осетл.....

Компјутерски слушалки MSI HS-103

179ден Без данок: 179ден
0

Спецификација Основни карактеристики Осетливост [dB] 105 Осетливост на ми.....

Компјутерски слушалки MSI SHARK PRO gaming

1.250ден Без данок: 1.250ден
0

Спецификација Основни карактеристики Фрекфенциски распон 20Hz-20KHz Осетл.....

Преносен звучник Vivax BS-100 Bluetooth

1.890ден Без данок: 1.890ден
0

Преносниот звучник на Vivax - BS-100 blue, ви пружа многу функции за уживање во вашата омилена музик.....

0

Звучници 2 х�3 W Пренослив радио касетофон со опција и за CD, MP3, USB плеер со далечински управува.....

0

Звучници 2 х 3 W Пренослив радио касетофон со опција и за CD, MP3, USB плеер со далечински управува.....

0

Звучници 2 х 3 W Пренослив радио касетофон со опција и за CD, MP3, SD Card, USB плеер со далечински.....

Радио VIVAX VOX Вluetooth BT-001W

1.999ден Без данок: 1.999ден
0

Спецификација Основни карактеристики Звучници [В] 2 x 3 Останати карактерис.....

Радио VIVAX VOX Вluetooth BT-001B

1.999ден Без данок: 1.999ден
0

Спецификација Основни карактеристики Звучници [W] 2 x 3 Останати карактерис.....

Слушалки MSI BEAT 2 - Бели

680ден Без данок: 680ден
0

Спецификација Основни карактеристики Фрекфенциски распон 20Hz-20kHz Осетл.....

0

Спецификација Основни карактеристики Фреквенциски распон 20Hz-20kHz Осетл.....

0

Спецификација Основни карактеристики Фрекфенциски распон 20Hz-20kHz Осетл.....

Слушалки MSI FEVER 2 во боја по избор

499ден Без данок: 499ден
0

Спецификација Основни карактеристики Фрекфенциски распон 20Hz-20kHz Осетл.....

Слушалки MSI ORCA PRO gaming

1.100ден Без данок: 1.100ден
0

Основни карактеристики � Фрекфенциски распон: 20Hz-20kHz Осетливост.....

Слушалки MSI SHAKE во боја по избор

199ден Без данок: 199ден
0

Спецификација Основни карактеристики Фреквенциски распон 20hz - 20kHz Осе.....

Слушалки PANASONIC RP-HF100E-W

949ден Без данок: 949ден
0

Panasonic RP-HF100E-W силен, богат звук. 30 милиметарски звучнички единице, неодимијски магнети и го.....