Производители :

Ваги за мерење на телесна тежина

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Опремена со 4 високо прецизни сензори за мерење;.....

0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Подлога напаревна од 6мм �сигурносно стакло; .....

0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Монитор за маснотии; ЛЦД дисплеј;� Подлога.....

Sale Вага за мерење на телесна тежина ADLER 8135 Quick View

Вага за мерење на телесна тежина ADLER 8135

1.199ден 990ден Без данок: 990ден
0

Капацитет на мерење 150 кг; Точност�100 гр Градирање d=100g; Монитор за маснотии; Монитор за телесни.....

0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Подлога напаревна од 6мм калено сигурносно стакл.....

Sale Вага за мерење на телесна тежина ADLER 8157 Quick View

Вага за мерење на телесна тежина ADLER 8157

899ден 729ден Без данок: 729ден
0

Капацитет на мерење 150 кг Градирање d = 100g ЛЦД дисплеј  Подлога направена од 6мм калено сигурн.....

0

Мерен опсег: мин. 0,1 кг, макс. 20 кг Точност: 0,01 кг Бебе платформа 56 x 26 см Hold функција (о.....