Производители :

Греалки

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Калорифер Dynamic 20559

599ден Без данок: 599ден
0

Калорифер Dynamic 20559 Моќност: 2000 W 2 степени на моќност: 1000W/2000W 3 степени на дување: то.....

Калорифер MAX KF 580 Црн

639ден Без данок: 639ден
0

Моќност: 2000W 2 нивоа на моќност: 1000W/ 2000W Ладен воздух Прилагодлив термостат Заштита од пр.....

Калорифер MAX KF 590 Бел

599ден Без данок: 599ден
0

Моќност: 2000W 2 нивоа на моќност: 1000W/ 2000W Ладен воздух Прилагодлив термостат Заштита од пр.....

Калорифер Vivax FH-2051

799ден Без данок: 799ден
0

Калорифер Vivax FH-2051 моќност 2000 W,  променлив термостат, 2 степени на моќност: 1000/2000W, инд.....

Калорифер Vivax FH-2071

799ден Без данок: 799ден
0

Калорифер Vivax FH-2071 моќност 2000 W,  променлив термостат, 2 степени на моќност: 1000/2000W, инд.....

Калорифер Vivax FH-2081B

899ден Без данок: 899ден
0

Калорифер Vivax FH-2081B моќност 2000 W,  променлив термостат, 2 степени на моќност: 1000/2000W, ин.....

Sale Кварцна греалка Vivax QH-1202 Quick View

Кварцна греалка Vivax QH-1202

2.000ден 1.499ден Без данок: 1.499ден
0

Кварцна греалка Vivax QH-1202 моќност 1200 W, 2 кврацни греачи, копче за уклучување, можност за пос.....

Sale Керамички калорифер MAX KF 603 Quick View

Керамички калорифер MAX KF 603

1.800ден 1.199ден Без данок: 1.199ден
0

Керамички калорифер MAX KF 603 Моќност: 1500w 2 нивоа на моќност: 750w/ 1500w 3 температури: топл.....