Производители :

БОЈЛЕРИ

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

EWH-10VRU 50L- Ниско монтажен

3.299ден Без данок: 3.299ден
0

Модел: ES 050 BASIC Волумен: 50Л Нето тежина: 17.7кг Греач:1500 KW Монтажа: Високо Димензии на бојле.....

VIVAX EWH-10VRA 10L | Високомонтажен бојлер

3.299ден Без данок: 3.299ден
0

EWH-10VRA- Високо монтажен Капацитет: 10 литри Моќност на греач: 2000W Полиуретанс.....

VIVAX EWH-50VR 50L

4.399ден Без данок: 4.399ден
0

EWH-50VR- Капацитет: 50 литри Моќност на греач: 2000W Резервоар од емајлиран челик.....

VIVAX EWH-80VR 80L

4.799ден Без данок: 4.799ден
0

EWH-80VR Капацитет: 80 литри Моќност на греач:2000W Резервоар од емајлиран челик .....