Производители :

Машини за перење и сушење на алишта

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Управување Електричен Сервисна дијагностика Персонализирани подесувања на сите програми Програми Сен.....

0

Тип на дисплејот: Електричен ЛЕД дисплеј Сервисна дијагностика Заклучување - заштита од деца (CDP) О.....

0

Енергетска класа: B Боја: Бела Капацитет на сушење: 1-8 kg Волумен на барабанот: 120 l Осветлен бара.....