Производители :

Апарат за обарување на јајца

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Апарат за варење јајца SEVERIN 3050

1.399ден Без данок: 1.399ден
0

Пластично куќиште 400 W Безбедносен отвор Не леплива подлога Држач за јајца од 1-6 јајца .....